ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

  ‘Ενας από αυτούς τους αξιόλογους Έλληνες ήταν ο Αλέκος Παπαγεωργίου. 52 ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. 

ΠΗΓΗ : Η διαχρονική προδοσία εναντίον των Ελλήνων φτάνει μέχρι τις μέρες μας (βιντεο)

Τον θεωρούσαν λίαν επικίνδυνο επειδή κατά την διάρκεια της κατοχής από τους Γερμανούς, αυτός έφτιαχνε βόμβα και χειροβομβίδες για την αντίσταση. Τον κατηγόρησαν ως κομμουνιστή, ενώ αυτός τα όπλα που έφτιαχνε τα έδινε και στους αριστερούς αντάρτες και του ΕΛ.ΑΣ και στους δεξιούς του ΕΔΕΣ

«ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ;»

Α. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ:«ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΕΡΒΟΣ!… ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ! ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ; ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΠΟΙΟΝ; ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ;ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ; ΠΟΙΟΝ;ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ Ο ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ»

Και για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα της καταστροφής το πρώτο πράγμα που απαίτησε η εξουσία της Ευρώπης από την Ελλάδα ήταν η καταστροφή της Πρωτογενούς Παραγωγής.
Έδιναν επιδοτήσεις για να πετάξουν οι αγρότες τα προϊόντα τους στις χωματερές και να ξεριζώσουν και τα δέντρα τους. 


ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ.

Επίσης εξαφάνισαν και τα εμπορικά πολυκαταστήματα, ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΤΖΟΣ, ΔΡΑΓΩΝΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, επειδή δεν ήσαν κρατικά για να τα κρατήσουν με νόμο τα έκαψαν με γκαγκστερικό τρόπο. Στην θέση τους φύτρωσαν τα ξένα πολυκαταστήματα: «PRAKTIKER, CARREFOUR, IKEA, LIDL”…

ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ.
«ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ» ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ.

Το είπε ο Κίσσινγκερ, αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι όντως εκεί κτυπάνε!
ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΧΤΥΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΤΥΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ…»

ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΑ

«…ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ «Η ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ.

«Δ. ΜΠΑΤΣΗΣ: «Το βιβλίο μου το εξαφάνισαν από την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε. Η «άρχουσα τάξη» δεν θέλει ελεύθερη και ανεξάρτητη την Ελλάδα». 

Συνέλαβαν τον Δημήτρη Μπάτση και τον εκτέλεσαν, γιατί αποκάλυψε για πρώτη φορά την ύπαρξη του τεράστιου ορυκτού πλούτου στο υπέδαφος της χώρας. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Advertisements
REPORT THIS ADΑΠΟΡΡΗΤΟ

Αποκάλυψε και την επιδίωξη των αμερικάνων να αρπάξουν αυτόν τον ορυκτό πλούτο με την σκοτεινή 70 ετή Σύμβαση COOPER.


«ΤΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ COOPER, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ»  γράφει ο Δημήτρης Μπάτσης

Τον σκότωσαν γιατί ήταν πατριώτης. Για τον ίδιον λόγο δολοφόνησαν και τον βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκη αλλά και πολλούς άλλους ακόμα.


Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 

 

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ : 

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:  http://www.artemis-sorras.gr 

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:               http://600dis.oramaellas.gr 

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:           http://dimoi.oramaellas.gr 

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr 

5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ:                     http://txs.oramaellas.gr 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  

ΤΗΛ. 694 717 4375